Mensen achter ECP

Marcel van der Torre

Managing Partner

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen ben ik in staat om mij in de meest onmogelijke situaties in te denken. Vanuit ECP doe ik er alles aan om ondernemers te helpen groeien en hun doelen te realiseren. Ik ben er voor je op elk moment.

“Zonder dieptepunten, geen hoogtepunten”

 

Joy Dhanai

Migratie

Als debiteurenbeheerder zorg ik ervoor dat de facturen die wij versturen vanuit onze Factoring onder de aandacht worden gebracht bij onze debiteuren. Dit leidt tot een snellere en efficiënte benadering in het betalingsproces. Daarnaast draag ik bij aan het automatiseringsproces van ECP, om een prettige dienstverlening te creëren voor onze debiteuren.

Door eerst te beslissen wie ik later als persoon zou willen zijn, heb ik ECP gekozen als werkgever voor nu. ECP sluit precies goed aan bij mijn kennen en kunnen en heeft voor mij de juiste hand vaten om mezelf te ontwikkelen tot de persoon die ik later wil worden.

“Zie niet wat je denkt te zien, maar zie wat er is”

Céline Boswijk

Legal

Ik hou mij bezig met alle juridische zaken van ECP. Mijn werkzaamheden verricht ik zowel voor interne zaken als voor klanten van ECP. Door analytisch en klantgericht te werk te gaan kom ik tot het beste resultaat.

“Zonder donker zie je het licht niet”

Özgür Güler

Legal

Ik behandel de incassozaken voor ECP, hierin hou ik mij bezig met het versturen van sommaties en het opstellen van dagvaardingen. Tevens ben ik een aanspreekpunt voor klant en debiteur. Door analytisch en klantgericht te werk te gaan kom ik tot het beste resultaat.

“Be the change that you wish to see in the world”

Jeanine Drinkwaard

HR

Bij ECP ben ik o.a. verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling bij bijvoorbeeld indiensttreding van een nieuwe ECProfessional en de maandelijkse salarisverwerking. Daarbij ben ik een luisterend oor voor alle werknemers. Tevens ondersteun ik de afdeling debiteurenbeheer waar nodig.

“Tijd vliegt, maar jij bent de piloot”

Yvonne van de Wal

Debiteurenbeheer

Als debiteurenbeheerder zorg ik ervoor dat de klanten van een bedrijf voldoen aan hun betalingsverplichting. Ik zorg ervoor dat facturen op tijd worden uitgestuurd en dat betalingen binnen de gestelde termijn worden ontvangen.Om tot een goed resultaat te komen ben ik klant en service gericht. Een goed en fijn contact met klant en collega’s vormt mijn inziens de basis voor goede resultaten wat ik essentieel vind voor klant en organisatie.

“Zeg niet dat iets niet kan, als je in jezelf gelooft kan alles”

Lia van Gulik

Debiteurenbeheer

Bij ECP controleer en verwerk ik de facturen. Daarnaast ondersteun ik de afdeling Debiteurenbeheer. Ik ben een rustig en behulpzaam persoon die accuraat is en met de Rotterdamse mentaliteit werkt.

“Als je dicht bij jezelf blijft kun je ver komen”

Paul Christian Gevaerts

Managing Partner

Bij ECP houd ik mij bezig met de commerciële kant van het geheel en onderhoud daarbij contact met onze klanten en investeerders. Mijn focus ligt ook op het gebied van new business maar is bovenal het gezicht van de organisatie naar de buitenwereld toe vertalen en uitstralen. Ik ervaar plezier bij klantcontact dat verder gaat dan het oppervlakkige. Hierbij tracht ik ook mijn toegevoegde waarde ten uitvoer te brengen en er voor onze klanten in goede en slechte tijden te zijn. Al met al houd ik er een persoonlijke benadering op na en stel ik mijzelf 24/7 beschikbaar.

 

Shift your thoughts from the past towards the future

Remco van der Burg

Sales

Ik ben de commerciële man binnen ECP, verantwoordelijk voor het eerste klantcontact. Verder draag ik zorg voor het implementeren van de klant in onze organisatie. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het klantcontact van offerte tot contractfase en alles daartussen. Mijn sterke kanten: klantbewust, realistisch en transparant.

“Vroeger is allang niet meer actueel”

Alexander Schaaij

Finance

Voor de ondernemer is liquiditeitsvoorziening een constante aandacht. Om dit inzichtelijk en flexibel te houden, streef ik ernaar de liquiditeitsbehoefte en financiering zo goed mogelijk aan te sluiten en voorspelbaar te maken. Dit doe ik door een goede balans van optimisme en realisme te combineren met een vooruitstrevende blik.

“Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn”

Marlou Swinkels

Debiteurenbeheer

Binnen mijn werk bij ECP streef ik ernaar om een betrouwbaar aanspreekpunt te vormen voor onze relaties en mijn collega’s. Hierbij zijn duidelijkheid en de bereidheid om mee te denken met deze partijen voor mij van groot belang.

“Every mountaintop is within reach if you just keep climbing”

Roxanne van der Burgt

Legal

Als advocaat behartig ik de belangen van ECP. Doordat ik voorheen, al vanaf de oprichting van ECP, als juriste werkzaam ben geweest bij ECP, heb ik kennis van de onderneming en de diensten die ECP aanbiedt. Door mijn langdurige betrokkenheid heb ik hart voor de zaak en weet ik als geen ander waar ECP voor staat. Ik ben op het volgende telefoonnummer bereikbaar: +31 6 10 64 94 11

“Think like a lawyer, don’t act like one”

Inge Parren

HR

Ik ben de vraagbaak voor alle HR-zaken en zorg dat de personeelsadministratie op rolletjes loopt. Verder ben ik voortdurend op zoek naar de juiste medewerker op de juiste plek. Bij ECP is geen dag hetzelfde en ik vind het leuk om daar zo flexibel mogelijk op in te spelen zodat iedereen zijn werk optimaal kan doen.

“Pluk de dag!”

Rob Straathof

Operations

Bij ECP ben ik degene die jouw facturen verwerkt. Daarnaast bied ik ook ondersteuning betreffende de financiële administratie. Door mijn rustige karakter breng ik rust, terwijl ik accuraat ben en zeer actief mijn werkzaamheden verricht. Ik ben een Amsterdammer met Rotterdamse mentaliteit met de gedachtegang:

“Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden”

Kitty Jansen-de Wit

Business Support

Business Support voert de facilitaire regie op onze kantoorvloer en houdt zich vooral bezig met ondersteuning en ontzorgen van het ECP Personeel zowel facilitaire als administratief. Telefoon opnemen en zo snel mogelijk doorzetten na de juiste persoon of een terugbelverzoek noteren. Bezoek ophalen, vergaderverzoeken reserveren, bestellingen, lunch verzorgen en wat nog meer op dat moment gevraagd wordt zoals bijspringen bij een afdeling die een extra hand nodig heeft.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

Rens Lemmers

Operations

Als financieel administratief medewerker ben ik wekelijks bezig met werk- en vraagstukken rondom facturatie. Ik hou me vooral bezig met het controleren van facturen, de verwerkingsprocedure van betalingen en kredietverzekering. Ik omschrijf mijzelf als een daadkrachtige maar toch rustige jongen die openstaat voor nieuwe avonturen en niet uit de weg gaat voor eigen of andermans problemen. Ik heb het idee dat mijn karakter goed aansluit op de kernwaarden en merkwaardigheid van ECP, waardoor de toekomst alleen maar positiviteit lijkt te kunnen brengen.

“Geen woorden maar daden”

Sandra van Gelderen

Debiteurenbeheer

Als debiteurenmedewerker zorg ik ervoor dat de facturen welke binnenkomen zo snel mogelijk betaald worden. Daarnaast beantwoord ik vragen van klanten en debiteuren. Ik ga altijd oplossingsgericht ter werk, zodat alles processen voorspoedig verlopen.

“Impossible is for the unwilling”

Coco Bruel

Operations & Sales

Zodra onze samenwerking start, ben ik het eerstvolgende contact. Ik zorg voor een soepele overgang van Sales naar Operations. Hierbij vind ik het belangrijk om onze klant bij het proces te begeleiden en betrekken. Door snel te kunnen schakelen en pro-actief te werken, voorzien wij waar nodig onze klanten op korte termijn van financiering.

 

“Be the change you want to see in the world”

Amber Spetter

Sales

Ik houd me voornamelijk bezig met het coördineren van onze Sales-processen. Dit betekent dat ik andere Sales-collega’s aanstuur en op een betrokken manier er zorg voor draag dat nieuwe klanten goed begeleid worden en tevreden kunnen zijn met ons werk. Een goede relatie creëren en onderhouden met onze klanten vind ik belangrijk.

“Honesty is key”

Martine van Halteren-Ferreira

Business Support

Business Support voert de facilitaire regie op onze kantoorvloer en houdt zich vooral bezig met ondersteuning en ontzorging van het ECPersoneel. Als directie assistent draag ik bovendien zorg voor alle voorkomende en ondersteunende taken aan onze twee directeuren Marcel en Paul Christian. Voor mij is een werkdag geslaagd als door mijn toedoen, mijn meedenken en mijn anticiperen anderen hun werk goed konden uitvoeren. En laat ik daarbij niet vergeten dat humor, Rotterdamse inzet en harmonie daarbij -voor mijzelf althans- een onmisbare factor zijn!

 “Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte”

Marc van Kooten

Incasso

Als ervaren incassospecialist incasseer ik onbetaalde facturen, minnelijk of juridisch. Daarbij ben ik een luisterend oor voor de klant van onze klant en probeer een oplossing te zoeken voor de, al dan niet tijdelijke, betalingsonmacht. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor onze klanten en adviseer hen over de (on)mogelijkheden in het incassotraject.

“Stay positive, work hard and make it happen”

Donny Mansyur

Incasso

Als incassomedewerker voer ik een veelzijdige functie uit waarin ik de belangen van onze klanten behartig. Dit doe ik door middel van de klant een luisterend oor aan te bieden, te adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot het incassotraject en onbetaalde facturen middels een juridische of minnelijk traject te incasseren. In mijn dagelijks leven denk ik altijd eerst na voordat ik handel om zo voor de beste optie te kunnen gaan. Dit pas ik ook toe tijdens het uitvoeren van werkzaamheden bij ECP, omdat ik altijd voor de beste opties ten behoeve van de klant wil gaan.

“Hard work focused on effectiveness, efficiency and rationalism pays off”

Sandra Heijdra

Debiteurenbeheer

Bij ECP draag ik zorg voor het debiteurenbeheer, de behandeling van de daarbij behorende vragen en het opvolgen van openstaande vorderingen. Ik ben een aanspreekpunt voor onze relaties en hun klanten om met elkaar dit proces zo goed en prettig mogelijk te laten verlopen.

“Vooruit is niet altijd rechtdoor”

Pim Dries

Finance

Ik ben de financieel analist bij ECP. Dit houd in dat ik o.b.v. , branche, cijfers, in- en externe data de kredietwaardigheid van klanten beoordeel. Daarbij geef ik ook advisering om binnen het kredietproces tot een verdere professionalisering te komen. Cijfermatig ben ik analytisch sterk, waarbij de mens achter het verhaal voor mij centraal staat.

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet”

Coen Jongkind

Operations

Ik werk veel met facturen, ik controleer ze en verwerk de informatie in Excel. Ook verwerk ik de klantbetalingen en retour gekomen mails. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, en ik denk dat dat bij ECP heel goed kan! Op toch wel een relatief jonge leeftijd al zoveel dingen leren die je later goed kan gebruiken, kan niet beter.

“Hard work pays off!”

Marja Knop

Business Support

Zakelijke ondersteuning verlenen van A tot Z, van agendabeheer tot telefoon aannemen, van voorraadbewaking tot zorgen dat collega’s optimaal kunnen functioneren. En natuurlijk regelmatig een verse kop koffie serveren. Ik vind het prettig als ons kantoor er netjes uitziet. Uit onderzoek is gebleken dat mensen in een opgeruimde werkomgeving een groter plichtsbesef hebben.

“Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald”