ECP groeit!

ECP is een jong, dynamisch en rapido groeiend bedrijf in de financiële sector. Wij zijn een team jonge, ambitieuze professionals die een (erg) leuke band onderling én met onze klanten hebben. We staan echt in contact met elkaar, wat voor ons neerkomt op serious fun. We hebben plezier, relativeren en hebben uiteraard oog voor het belang van onze klanten.

Om onze ambities en beloftes waar te kunnen blijven maken, zijn wij altijd op zoek naar de beste ECPeoples om ons team van ECProfessionals te versterken.

 

Dé ultieme ECProfessional:

  • Is optimistisch en ambitieus
  • Trekt kansen naar zich toe
  • Is krachtig en een doorzetter
  • Komt met inventieve, concrete oplossingen
  • Ziet er verzorgd en classy uit
  • Gaat niet mee in de haast en drukte
  • Is betrouwbaar en standvastig
  • Heeft een ‘alles-willen-weten attitude’
  • Is in alle relaties open en eerlijk

Finance professional

Finance professionals zijn bezig met facturatie en het doen van betalingen aan klanten. Contact met klanten en hen op de hoogte brengen van hun huidige situatie (bijv. omtrent openstaande posten) valt ook onder de werkzaamheden.

Een goed financieel inzicht en behulpzaamheid is wenselijk.

IT professional

Als IT professional bij ECP kun je meehelpen bij het ontwikkelen en mede beheren van ons klantenportaal. Daarnaast kun je verantwoordelijk zijn voor het automatiseren en verbeteren van interne processen.

Innovatief denken en analytisch sterk zijn is hierbij wenselijk.

Juridisch professional

Als Juridisch professional bij ECP kan je gevraagd worden om contracten omtrent interne processen en voor nieuwe klanten op te stellen. Tevens ben je actief werkzaam met bijvoorbeeld dispuutfacturen of andere juridische conflicten.

Een achtergrond in rechten is dan ook vereist.

Heb jij een hbo-/ of wo-diploma op zak en herken jij jezelf in de ultieme ECProfessional en/of één van de bovenstaande profielen?

Stuur ons via ‘Solliciteer’ dan direct jouw CV en motivatie!

Blijk jij een echte ECProfessional te zijn, dan nemen we uiteraard contact met je op.

Alexander – ECP:

“Bij ECP krijg ik alle ruimte om mijzelf te zijn, maar ook net zo belangrijk, mijzelf te ontwikkelen. Het ‘vermogen om te groeien’ en ‘serious fun’ heeft dus ook betrekking op jou!”

Amber – ECP:

“Als werknemer bij ECP voel ik mij gewaardeerd voor hetgeen wat ik doe maar ook voor wie ik ben. Er wordt gekeken naar mijn talenten en gezamenlijk benutten we deze optimaal.”

Remco – ECP:

“Door de ongedwongen maar professionele sfeer voel ik mij echt thuis op mijn werk. Ook heb ik het gevoel dat ik in mijn werk echt van betekenis voor onze klanten ben.”